Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39576
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Thanh Hường
dc.contributor.authorNguyễn, Gia Long
dc.contributor.authorChu, Kỳ Sơn
dc.contributor.authorNguyễn, Tiến Thành
dc.date.accessioned2023-12-14T08:54:20Z-
dc.date.available2023-12-14T08:54:20Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314933en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39576-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.5 - tr.106 - 112 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleNghiên cứu trích ly và thủy phân protein từ bã rượu gạo công nghiệp định hướng ứng dụng trong thực phẩm = Extraction and hydrolysis of protein from industrial rice-based dried distiller’s grain toward food applicationen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv490S012021107.pdf3.82 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.