Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39570
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLưu, Thị Thúy Hải
dc.contributor.authorHuỳnh, Nga
dc.contributor.authorLâm, Mộng Thúy
dc.contributor.authorLê, Trúc Linh
dc.date.accessioned2023-12-14T08:54:18Z-
dc.date.available2023-12-14T08:54:18Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314926en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39570-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.5 - tr.66 - 71 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của nấm rễ Mycorrhiza và phân hữu cơ lên sự sinh trưởng của cây dưa leo = Effects of Mycorrhiza and organic fertilizer on the growth of cucumberen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S012021066.pdf4.23 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.