Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39570
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLưu, Thị Thúy Hải
dc.contributor.authorHuỳnh, Nga
dc.contributor.authorLâm, Mộng Thúy
dc.contributor.authorLê, Trúc Linh
dc.date.accessioned2023-12-14T08:54:18Z-
dc.date.available2023-12-14T08:54:18Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314926en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39570-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.5 - tr.66 - 71 - ISSN.1859 - 1558en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của nấm rễ Mycorrhiza và phân hữu cơ lên sự sinh trưởng của cây dưa leo = Effects of Mycorrhiza and organic fertilizer on the growth of cucumberen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv490S012021066.pdf
  • Size : 4,23 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.