Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39546
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Minh Tứ
dc.contributor.authorPhạm, Thị Phong Lan
dc.contributor.authorVõ, Thị Mỹ Châu
dc.date.accessioned2023-12-14T08:54:11Z-
dc.date.available2023-12-14T08:54:11Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314886en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39546-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.5 - tr.80 - 85 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleẢnh hưởng của các loại thức ăn tự nhiên lên cá ngựa đen (Hippocampus kuda Bleeker, 1852) giai đoạn ương giống = Effects of live foods on the yellow seahorse at the nursing stage (Hippocampus kuda Bleeker, 1852)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S052021080.pdf406.61 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.