Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39543
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hưong Trà
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Huyền
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Hà
dc.contributor.authorVũ, Thu Diễm
dc.contributor.authorLê, Thị Trang
dc.contributor.authorLê, Thị Nam
dc.date.accessioned2023-12-14T08:54:10Z-
dc.date.available2023-12-14T08:54:10Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314883en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39543-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.5 - tr.59 - 64 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleNghiện cứu sử dụng enzym để nâng cao hiệu suất, thu hồi dịch quả và hàm lượng lycopene trong sản xuất nước ép dưa hấu = Study on using enzym to improve juice yield and lycopene content in the production of watermelon juiceen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv201S052021059.pdf335.92 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.