Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39476
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Kim Hân
dc.contributor.authorNguyễn, Bùi Trọng Tín
dc.contributor.authorHuỳnh, Trường Thịnh
dc.contributor.authorLê, Nguyễn Khánh Hoà
dc.contributor.authorPhạm, Lê Duy
dc.date.accessioned2023-12-14T08:53:50Z-
dc.date.available2023-12-14T08:53:50Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=315896en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39476-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học TP. Hồ Chí Minh - 2021 - no.1-CD2 - tr.211-217 - ISSN.1859-1779en
dc.subjectTạp chí Y học TP. Hồ Chí Minhen
dc.titleHiệu quả của dưỡng ẩm da lên độ ẩm và độ mất nước qua thượng bì trên sinh viên Đại học Y dược thành phố Hồ Chí Minhen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv395V25S1CD22021211.pdf406.57 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.