Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39239
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Lê Hoa
dc.contributor.authorCao, Quốc An
dc.contributor.authorTrần, Văn Chứ
dc.date.accessioned2023-12-14T08:51:15Z-
dc.date.available2023-12-14T08:51:15Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=314016en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39239-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Lâm nghiệp - 2021 - no.1 - tr.139-148 - ISSN.1859-3828en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Lâm nghiệpen
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ, thời gian xử lý nhiệt và độ ẩm tre đến một số tính chất tre ngọt (dendrocalamus latiflorus) = Effects of temperature, treatment time and bamboo moisture to some basic properties of ngot bamboo (dendrocalamus latiflorus)en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv421S012021139.pdf10.76 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.