Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39126
Title: | Các mô hình tối ưu hóa chuỗi cung ứng thực phẩm dễ hỏng, bằng chứng từ các nghiên cứu thực nghiệm = Models to optimize perishable food supply chains - A review from empirical studies | Authors: | Trần, Lê Diệu Linh | Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2021 - no.3 - tr.85-91 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316176 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/39126 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S32021085.pdf | 7.2 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.