Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38488
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHồ, Thị Bích Ngọc
dc.contributor.authorLê, Minh Châu
dc.contributor.authorPhạm, Thị Phương Lan
dc.contributor.authorMai, Hải Hà Thu
dc.date.accessioned2023-12-14T08:35:59Z-
dc.date.available2023-12-14T08:35:59Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316887en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38488-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Kỹ thuật Chăn nuôi - 2021 - no.01 - tr.50 - 53 - ISSN.1859 - 476Xen
dc.subjectKhoa học Kỹ thuật Chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng của bọt tỏi bố sung trong khẩu phần đến năng suất và chất lượng trứng của chim cúten
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv345S2642021050.pdf2.42 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.