Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38278
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Chuyên
dc.contributor.authorĐinh, Thị Diệu Hằng
dc.contributor.authorTrần, Văn Kha
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Điển
dc.date.accessioned2023-12-14T08:34:50Z-
dc.date.available2023-12-14T08:34:50Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316429en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38278-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY học cộng đồng - 2021 - no.3 - tr.8-12 - ISSN.2354-0613en
dc.subjectY học cộng đồngen
dc.titleThực trạng nhiễm một số yếu tố hóa học trong sản phẩm sữa lên men tại thành phố Hồ Chí Minh năm 2020 = The current situation of some chemical factors in fermented milk in Ho Chi Minh city 2020en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv417V3S642021008.pdf398.37 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.