Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38035
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Ngọc Thúy An
dc.contributor.authorHoàng, Thị Ngọc Nhơn
dc.date.accessioned2023-12-14T08:30:28Z-
dc.date.available2023-12-14T08:30:28Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317120en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38035-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.293-298 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKhảo sát ảnh hưởng của vi sóng và siêu âm đến quá trình trích ly thu nhận saponin từ cam thảo đất Scoparia dulcis L = A study on the impacts of ultrasonic assisted and microwave assisted extraction methods on the extraction of saponins from licorice soil (Scoparia dulcis L)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S22021293.pdf
  • Size : 6,15 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.