Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38035
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Ngọc Thúy An
dc.contributor.authorHoàng, Thị Ngọc Nhơn
dc.date.accessioned2023-12-14T08:30:28Z-
dc.date.available2023-12-14T08:30:28Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317120en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38035-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.293-298 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKhảo sát ảnh hưởng của vi sóng và siêu âm đến quá trình trích ly thu nhận saponin từ cam thảo đất Scoparia dulcis L = A study on the impacts of ultrasonic assisted and microwave assisted extraction methods on the extraction of saponins from licorice soil (Scoparia dulcis L)en
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S22021293.pdf6.15 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

2
checked on Dec 21, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 21, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.