Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38033
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Tiến Đạt
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mỹ Nguyên
dc.contributor.authorHuỳnh, Lê Quân
dc.contributor.authorHuỳnh, Bá Phương
dc.contributor.authorVõ, Ngọc Tường Vi
dc.contributor.authorNguyễn, Trí Khôi
dc.contributor.authorHoàng, Thị Ngọc Nhơn
dc.date.accessioned2023-12-14T08:30:27Z-
dc.date.available2023-12-14T08:30:27Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317116en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38033-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.269-274 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của chế độ sấy nguyên liệu đến sản xuất trà túi lọc hoa sứ = A study on the impacts of drying conditions on the quality of raw materials in the production of Plumeria tea bagsen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S22021269.pdf5.7 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.