Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38032
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDiệp, Kim Quyên
dc.date.accessioned2023-12-14T08:30:27Z-
dc.date.available2023-12-14T08:30:27Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317117en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38032-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.275-280 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKhảo sát ảnh hưởng của nhiệt độ, thời gian trích ly mần ri, hoa cúc và chế độ thanh trùng đến chất lượng, giá trị cảm quan của trà mần ri - hoa cúc đóng chai = A study on the impacts of the extraction and sterilization stages on the quality of canned Chrysanthemums - Cleome rutidosperma teaen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv146S22021275.pdf5.47 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Nov 23, 2024

Download(s)

2
checked on Nov 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.