Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37970
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Gia Thức
dc.date.accessioned2023-12-14T08:30:07Z-
dc.date.available2023-12-14T08:30:07Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=326693en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37970-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Đại học Hòa Bình) - 2021 - no.1 - tr.119-123 - ISSN.2734-9896en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Đại học Hòa Bình)en
dc.titleVai trò của chế phẩm đậu tương lên men trong hỗ trợ điều trị bệnh tăng huyết áp và rối loạn lipid máuen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
2734-9896S12021119.pdf312.31 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 28, 2024

Download(s)

26
checked on Dec 28, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.