Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37967
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Ngọc Thanh Tâm
dc.contributor.authorLê, Thị Kim Đồng
dc.date.accessioned2023-12-14T08:30:06Z-
dc.date.available2023-12-14T08:30:06Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316923en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37967-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.06 - tr.68 - 76 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleKhảo sát các thông số tối ưu của quá trình lên men và thời gian bảo quản dưa bồn bồn (Typha orientalis) muối chuaen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv201S062021068.pdf
  • Size : 5,1 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.