Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37967
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Ngọc Thanh Tâm
dc.contributor.authorLê, Thị Kim Đồng
dc.date.accessioned2023-12-14T08:30:06Z-
dc.date.available2023-12-14T08:30:06Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=316923en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37967-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.06 - tr.68 - 76 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleKhảo sát các thông số tối ưu của quá trình lên men và thời gian bảo quản dưa bồn bồn (Typha orientalis) muối chuaen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S062021068.pdf5.1 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.