Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37588
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgô, Chí Nam
dc.contributor.authorPhan, Khánh Linh
dc.contributor.authorHồ, Lệ Thi
dc.date.accessioned2023-12-14T08:23:58Z-
dc.date.available2023-12-14T08:23:58Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317559en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37588-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học & Công nghệ Việt Nam - 2021 - no.05B - tr.35 - 40 - ISSN.1859-4794en
dc.subjectKhoa học & Công nghệ Việt Namen
dc.titleNghiên cứu tính ức chế thực vật của 6 loài cây họ cúc (Asteraceae) và định lượng hàm lượng phenolic và flavonoid tổngen
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv8V63S05B2021035.pdf1.13 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Dec 23, 2024

Download(s)

24
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.