Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37355
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Hoàng Minh
dc.contributor.authorBùi, Nguyễn Biên Thùy
dc.contributor.authorNguyễn, Linh Tuyền
dc.contributor.authorVõ, Thị Trường Giang
dc.contributor.authorNgô, Kim Nguyên
dc.date.accessioned2023-12-14T08:22:37Z-
dc.date.available2023-12-14T08:22:37Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333693en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/37355-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Nguyễn Tất Thành) - 2021 - no.15 - tr.50-58 - ISSN.2615-9015en
dc.subjectTạp chí Khoa học và Công nghệ (Đại học Nguyễn Tất Thành)en
dc.titleNghiên cứu thành phần hóa học và tác dụng kháng viêm của các chất phân lập từ phân đoạn chiết dùng CHCl3 của cao rễ cây Dây khai (Coptosapelta flavescens Korth., Rubiaceae) = Isolation and anti-inflamatory activity of new compounds from chloroform fraction of coptosapelta flavescens roots korth., rubiaceaeen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv503S152021050.pdf
  • Size : 1,17 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.