Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/36072
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Công Oánh
dc.contributor.authorPhạm, Kim Đăng
dc.contributor.authorVũ, Đình Tôn
dc.date.accessioned2023-12-13T01:52:30Z-
dc.date.available2023-12-13T01:52:30Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=325121en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/36072-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học kỹ thuật chăn nuôi - 2021 - no.269 - tr.63 - 69en
dc.subjectKhoa học kỹ thuật chăn nuôien
dc.titleẢnh hưởng của việc bổ sung bột tỏi vào khẩu phần đến năng suất sinh trưởng và chất lượng thịt lợnen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv345S2692021063.pdf
  • Size : 819,39 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.