Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/35619
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Yến Phượng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Cà Linh
dc.contributor.authorLê, Hoàng Phượng
dc.date.accessioned2023-12-13T01:31:54Z-
dc.date.available2023-12-13T01:31:54Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333534en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/35619-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2021 - no.26 - tr.367-374 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleXây dựng quy trình chế biến sản phẩm bánh quy bổ sung cám gạo tại Kiên Giang = Developing the production process of rice bran-added biscuits in Kien Giang Provinceen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S262021367.pdf
  • Size : 1,06 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.