Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34875
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Hoàng Em
dc.contributor.authorLê, Vĩnh Thúc
dc.contributor.authorLý, Ngọc Thanh Xuân
dc.contributor.authorTrần, Ngọc Hữu
dc.contributor.authorNguyễn, Quốc Khương
dc.date.accessioned2023-12-13T01:25:02Z-
dc.date.available2023-12-13T01:25:02Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=328910en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34875-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học Nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.12 - tr.1586-1597 - ISSN.2588-1299en
dc.subjectKhoa học Nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của liều lượng đạm bón và vi khuẩn cố định đạm vùng rễ đến sinh trưởng và năng suất của cây vừng (Sesamum indicum L.) = Effects of nitrogen level and rhizosphere N2-fixing bacteria on growth and yield of sesame (Sesamum indicum L.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv169V19S1220211586.pdf
  • Size : 1,71 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.