Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34793
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Lê Trang
dc.contributor.authorTrần, Văn Dũng
dc.contributor.authorĐoàn, Xuân Nam
dc.contributor.authorLương, Thị Hậu
dc.date.accessioned2023-12-13T01:24:36Z-
dc.date.available2023-12-13T01:24:36Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330181en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34793-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.5 - tr.36-43 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleẢnh hưởng của việc làm giàu thức ăn sống lên kết quả ương ấu trùng tôm hề (hymenocera picta dana, 1852) = Effect of live feed enrichment on larval performance of harlequin shrimp (hymenocera picta dana, 1852)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V226S52021036.pdf
  • Size : 463,69 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.