Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34726
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Thị Hồng Nhung
dc.contributor.authorTừ, Quang Hiển
dc.contributor.authorTừ, Trung Kiên
dc.contributor.authorTrần, Thị Bích Ngọc
dc.date.accessioned2023-12-13T01:24:16Z-
dc.date.available2023-12-13T01:24:16Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=329999en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34726-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.1 - tr.99-105 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleThay thế khô dầu đậu tương bằng bột lá moringa oleifera trong khẩu phần của gà đẻ bố mẹ lương phượng = Replacement of soybean meal by moringa oleifera leaf meal in luong phuong layer parents stock dieten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V226S12021099.pdf
  • Size : 386,21 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.