Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34544
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thị Kim Lý
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mỹ Oanh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Liên Thương
dc.contributor.authorHoàng, Thanh Chi
dc.date.accessioned2023-12-13T01:23:12Z-
dc.date.available2023-12-13T01:23:12Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=328930en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34544-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.6 - tr.1028-1040 - ISSN.1859-3100en
dc.subjectTạp chí Khoa học - Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minhen
dc.titleĐánh giá hoạt tính kháng khuẩn của cao chiết nghệ trắng (curcuma aromatica salisb) = Assessment of antioxidant activities of curcuma aromatica salisb extractsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv138V18S620211028.pdf
  • Size : 744,56 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.