Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34431
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Văn Minh
dc.contributor.authorLê, Thị Kiều Oanh
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Hồng
dc.contributor.authorHoàng, Kim Diệu
dc.contributor.authorPhan, Tiến Hùng
dc.date.accessioned2023-12-12T09:46:18Z-
dc.date.available2023-12-12T09:46:18Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330725en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34431-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.10 - tr.25-30 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleNghiên cứu thực trạng sản xuất và sự thoái hóa giống bí xanh thơm bản địa tại huyện Ba Bể, tỉnh Bắc Kạn = Studying production situation and variety degradation of native fragrant wax gourd in ba be district, bac kan provinceen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv178V226S102021025.pdf333.08 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.