Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34372
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Suối Linh
dc.date.accessioned2023-12-12T09:45:59Z-
dc.date.available2023-12-12T09:45:59Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330630en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34372-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.8 - tr.348-356 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.title“Câu chuyện ẩm thực” trong phát triển du lịch Việt Nam = “Food story” in vietnam tourism developmenten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv178V226S82021348.pdf
  • Size : 456,46 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.