Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34372
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Suối Linh
dc.date.accessioned2023-12-12T09:45:59Z-
dc.date.available2023-12-12T09:45:59Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330630en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34372-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.8 - tr.348-356 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.title“Câu chuyện ẩm thực” trong phát triển du lịch Việt Nam = “Food story” in vietnam tourism developmenten
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V226S82021348.pdf456.46 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

29
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.