Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34361
Title: Nghiên cứu quy trình sản xuất khóm tầm muối ớt sấy = Research on the production process of dried salt and pepper pineapples
Authors: Mã, Thị Hoài Mơ
Keywords: Khoa học (Đại học Cửu Long)
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cửu Long) - 2021 - no.23 - tr.51-57 - ISSN.2354-1423
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330620
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34361
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv484S232021051.pdf
  • Size : 2,6 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.