Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34336
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Liễu
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Nhung
dc.date.accessioned2023-12-12T09:45:47Z-
dc.date.available2023-12-12T09:45:47Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330593en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34336-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2021 - no.4 - tr.124-126 - ISSN.1859-3585en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)en
dc.titleHoạt tính kháng khuẩn của tinh dầu và các chế phẩm húng chanh ở Hoài Đức, Hà Nội = Antibacterial activities of plectranthus amboinicus (Lour.) spreng essentialoil and products collected in Hoai Duc district, Hanoien
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVt70V57S042021124.pdf
  • Size : 2,23 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.