Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34336
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Liễu
dc.contributor.authorLê, Thị Hồng Nhung
dc.date.accessioned2023-12-12T09:45:47Z-
dc.date.available2023-12-12T09:45:47Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330593en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34336-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội) - 2021 - no.4 - tr.124-126 - ISSN.1859-3585en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Đại học Công nghiệp Hà Nội)en
dc.titleHoạt tính kháng khuẩn của tinh dầu và các chế phẩm húng chanh ở Hoài Đức, Hà Nội = Antibacterial activities of plectranthus amboinicus (Lour.) spreng essentialoil and products collected in Hoai Duc district, Hanoien
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVt70V57S042021124.pdf2.23 MBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.