Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34241
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Huyền Trâm
dc.date.accessioned2023-12-12T09:45:14Z-
dc.date.available2023-12-12T09:45:14Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=333852en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34241-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2021 - no.25 - tr.222-228 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleNghiên cứu các nhân tố ảnh hưởng đến quyết định sử dụng dịch vụ Grabfood của sinh viên Đại học Duy Tân = Factors affecting the decision of Duy Tan University students to use Grabfood serviceen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S252021222.pdf863.14 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

10
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

123
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.