Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34009
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSaburo, Matsui
dc.date.accessioned2023-12-12T09:04:30Z-
dc.date.available2023-12-12T09:04:30Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330552en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/34009-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2021 - no.18 - tr.5 - 13 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleSự đa dạng của vi khuẩn và vi nấm, vai trò của chúng trong sản xuất nông nghiệp = Diversity of bacteria and fungi, their roles in agricultural productionen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S182021005.pdf1.47 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.