Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33790
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hồng Viên
dc.contributor.authorChu, Thị Hồng Huyền
dc.date.accessioned2023-12-12T09:03:27Z-
dc.date.available2023-12-12T09:03:27Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331608en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33790-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.18 - tr.185-192 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleĐánh giá tình hình thực hiện tiêu chí môi trường và an toàn thực phẩm trong xây dựng nông thôn mới tại xã Hợp Tiến, huyện Đồng Hỷ, tỉnh Thái Nguyên = Evaluate the implementation of environmental and food safety criteria in new rural construction in hop tien commune, dong hy district, thai nguyen provinceen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V226S182021185.pdf556.03 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.