Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33782
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Minh Phú
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Kim Duyên
dc.contributor.authorNguyễn, Lê Anh Đào
dc.contributor.authorHồ, Quốc Phong
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Như Hạ
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Tuân
dc.contributor.authorNguyễn, Quốc Thịnh
dc.contributor.authorTomoaki, Hagiwara
dc.date.accessioned2023-12-12T09:03:24Z-
dc.date.available2023-12-12T09:03:24Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331599en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33782-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐTS - tr.80-90 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của dịch chiết cây diệp hạ châu (Phyllanthus amarus schum. and thonn) đến chất lượng tôm sú (Penaeus monodon) trong điều kiện bảo quản lạnh = The effect of Phyllanthus amarus extract on the quality of the whole black tiger shrimp during ice storageen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V57SCDTS2021080.pdf
  • Size : 534,4 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.