Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33778
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMai, Viết Văn
dc.contributor.authorNguyễn, Thanh Long
dc.contributor.authorTrần, Đắc Định
dc.date.accessioned2023-12-12T09:03:23Z-
dc.date.available2023-12-12T09:03:23Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331595en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33778-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐTS - tr.67-73 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleĐặc điểm dinh dưỡng của cá lượng chấm đỏ Nemipterus nemurus (Bleeker, 1857) = The nutritional characteristics of Redspine threadfin bream Nemipterus nemurus (Bleeker, 1857)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V57SCDTS2021067.pdf522.75 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.