Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33579
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thị Minh Ngọc
dc.contributor.authorTrần, Thị Mộng Tuyền
dc.contributor.authorChiêm, Quốc Bảo
dc.contributor.authorNguyễn, Minh Tuấn
dc.contributor.authorNguyễn, Như Huỳnh
dc.contributor.authorPhạm, Thị Ngọc Linh
dc.contributor.authorNguyễn, Như Ý
dc.date.accessioned2023-12-12T08:55:00Z-
dc.date.available2023-12-12T08:55:00Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331396en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33579-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY Dược học Cần Thơ - 2021 - no.42 - tr.33-39en
dc.subjectY Dược học Cần Thơen
dc.titleNGHIÊN CỨU BÀO CHẾ KẸO NGẬM CHỨA DỊCH ÉP QUẢ CHÚC VÀ VITAMIN C = RESEARCH ON THE PROCEDURE OF LOZENGES FROM CITRUS HYSTRIX JUICE AND VITAMIN Cen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv482S422021033.pdf
  • Size : 353,5 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.