Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33512
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thạnh
dc.contributor.authorHuỳnh, Văn Kiệt
dc.contributor.authorLê, Trung Tín
dc.contributor.authorLưu, Minh Châu
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Kiều Tiên
dc.contributor.authorHuỳnh, Xuân Phong
dc.date.accessioned2023-12-12T08:54:39Z-
dc.date.available2023-12-12T08:54:39Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331330en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33512-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.4 - tr.131-138 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titlePhân lập và tuyển chọn nấm men ứng dụng trong lên men rượu vang mãng cầu xiêm (Annona muricata L.) = Isolation and selection of fermentative yeasts for wine production from soursop (Annona murica L.)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V57S4B2021131.pdf
  • Size : 749,59 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.