Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33488
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Hùng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Ngà
dc.date.accessioned2023-12-12T08:54:31Z-
dc.date.available2023-12-12T08:54:31Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331305en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33488-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.14 - tr.222-229 - ISSN.1859-2171en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyênen
dc.titleNghiên cứu tạo nang micro curcumin bằng phương pháp tạo gel ion = Study on encapsulation of micro curcumin using ionotropic gelation methoden
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V226S142021222.pdf394.84 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

1
checked on Dec 29, 2024

Download(s)

6
checked on Dec 29, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.