Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33471
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Huỳnh, Thị Ngọc Mi | |
dc.contributor.author | Đoàn, Thị Kiều Tiên | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T08:54:25Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T08:54:25Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331282 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33471 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên - 2021 - no.14 - tr.137-145 - ISSN.1859-2171 | en |
dc.subject | Khoa học và Công nghệ - Đại học Thái Nguyên | en |
dc.title | Khảo sát quy trình lên men nước thanh long ruột trắng (selenicereus undatus) sử dụng nấm men saccharomyces cerevisiae RV100 = Fermention of pitaya (selenicereus undatus) using saccharomyces cerevisiae RV100 | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv178V226S142021137.pdf | 335.27 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.