Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33232
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Văn Quân
dc.contributor.authorCấn, Văn Mão
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Nghĩa
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Thuần
dc.date.accessioned2023-12-12T08:53:08Z-
dc.date.available2023-12-12T08:53:08Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330066en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33232-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2021 - no.1 - tr.17-21 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleĐánh giá ảnh hưởng lên huyết áp của cao chiết hạt cà phê xanh Việt Nam trên động vật thực nghiệm = Effects of Vietnam green coffee bean extract to blood pressures in experimental animalsen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv46V509S12021017.pdf307.03 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.