Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33232
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Văn Quân
dc.contributor.authorCấn, Văn Mão
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Nghĩa
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Thuần
dc.date.accessioned2023-12-12T08:53:08Z-
dc.date.available2023-12-12T08:53:08Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=330066en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33232-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam) - 2021 - no.1 - tr.17-21 - ISSN.1859-1868en
dc.subjectTạp chí Y học Việt Nam (Tổng hội Y học Việt Nam)en
dc.titleĐánh giá ảnh hưởng lên huyết áp của cao chiết hạt cà phê xanh Việt Nam trên động vật thực nghiệm = Effects of Vietnam green coffee bean extract to blood pressures in experimental animalsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv46V509S12021017.pdf
  • Size : 307,03 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.