Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33110
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Yến Nhi
dc.contributor.authorĐào, Tấn Phát
dc.contributor.authorTrần, Thị Kim Liên
dc.contributor.authorNguyễn, Duy Đan
dc.contributor.authorUng, Thanh Đạt
dc.contributor.authorHuỳnh, Bảo Long
dc.contributor.authorMai, Huỳnh Cang
dc.contributor.authorNguyễn, Tấn Dũng
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Ây
dc.contributor.authorHuỳnh, Xuân Phong
dc.date.accessioned2023-12-12T08:35:27Z-
dc.date.available2023-12-12T08:35:27Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331909en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33110-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.177-182 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleẢnh hưởng của nhiệt độ sấy đến các hợp chất có hoạt tính sinh học trong vỏ bưởi Da Xanh (Citrus maxima Burm. Merr.) = Effects of convection drying temperature on phytochemicals in pomelo’s flavedo (Citrus maxima Burm Merr)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403SCDTP2021177.pdf
  • Size : 629,84 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.