Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33107
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDương, Thị Phượng Liên
dc.contributor.authorTrần, Minh Đăng Khoa
dc.contributor.authorDương, Kim Thanh
dc.contributor.authorPhan, Thị Thanh Quế
dc.date.accessioned2023-12-12T08:35:26Z-
dc.date.available2023-12-12T08:35:26Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331898en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33107-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.160-169 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleTối ưu hóa điều kiện ngâm thẩm thấu trong mật ong của cam Sành (Citrus sinensis) = Optimization of the osmosis soaking conditionsin honey of King mandarin (Citrus sinensis)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403SCDTP2021161.pdf1.15 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

11
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.