Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33107
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorDương, Thị Phượng Liên
dc.contributor.authorTrần, Minh Đăng Khoa
dc.contributor.authorDương, Kim Thanh
dc.contributor.authorPhan, Thị Thanh Quế
dc.date.accessioned2023-12-12T08:35:26Z-
dc.date.available2023-12-12T08:35:26Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331898en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33107-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.160-169 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleTối ưu hóa điều kiện ngâm thẩm thấu trong mật ong của cam Sành (Citrus sinensis) = Optimization of the osmosis soaking conditionsin honey of King mandarin (Citrus sinensis)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403SCDTP2021161.pdf
  • Size : 1,15 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.