Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33101
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thanh Phước
dc.contributor.authorNguyễn, Thúy Vi
dc.contributor.authorTôn, Nữ Liên Hương
dc.date.accessioned2023-12-12T08:35:24Z-
dc.date.available2023-12-12T08:35:24Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331894en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33101-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.136-142 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleCác phương pháp tạo màng bảo quản trái cây họ cam quýt = Coating methods for preserving Citrus spp. (Rutaceae) fruits: A reviewen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403SCDTP2021136.pdf
  • Size : 926,78 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.