Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33101
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Thanh Phước
dc.contributor.authorNguyễn, Thúy Vi
dc.contributor.authorTôn, Nữ Liên Hương
dc.date.accessioned2023-12-12T08:35:24Z-
dc.date.available2023-12-12T08:35:24Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331894en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/33101-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.CĐCNTP - tr.136-142 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleCác phương pháp tạo màng bảo quản trái cây họ cam quýt = Coating methods for preserving Citrus spp. (Rutaceae) fruits: A reviewen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403SCDTP2021136.pdf926.78 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.