Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32986
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐoàn, Thị Kiều Tiên
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Ngọc Mi
dc.contributor.authorHuỳnh, Xuân Phong
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Thạnh
dc.contributor.authorBùi, Hoàng Đăng Long
dc.contributor.authorHà, Thanh Toàn
dc.contributor.authorNgô, Thị Phương Dung
dc.date.accessioned2023-12-12T08:34:46Z-
dc.date.available2023-12-12T08:34:46Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=331081en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32986-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học (Đại học Cần Thơ) - 2021 - no.6 - tr.132-143 - ISSN.1859-2333en
dc.subjectKhoa học (Đại học Cần Thơ)en
dc.titleTổng quan: Phân lập, tuyển chọn và ứng dụng nấm men chịu nhiệt trong lên men rượu vang trái giác = Review: Isolation, selection and application of thermotolerant yeast for cayratia trifolia wineen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv403V57S6B2021132.pdf
  • Size : 545,48 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.