Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32287
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Hạnh Trang
dc.contributor.authorLê, Thuý An
dc.date.accessioned2023-12-12T08:16:32Z-
dc.date.available2023-12-12T08:16:32Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332304en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32287-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesY tế Cộng đồng - 2021 - no.54 - tr.43-52 - ISSN.1859-1132en
dc.subjectY tế Cộng đồngen
dc.titleThực trạng điều kiện an toàn thực phẩm tại các bếp ăn tập thể của nhóm trẻ, lớp mẫu giáo độc lập tư thục quận Nam Từ Liêm, Hà Nội = Food safety facilities and practice at canteens of small private kindergartens in Nam Tu Liem district, Hanoien
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv402S542021043.pdf
  • Size : 765,5 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.