Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32190
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Thanh Giang
dc.contributor.authorLê, Nguyễn Thị Ngọc Lan
dc.date.accessioned2023-12-12T08:11:26Z-
dc.date.available2023-12-12T08:11:26Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332151en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32190-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chi Công thương - 2021 - no.12 - tr.366-371 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chi Công thươngen
dc.titleMột số bài học kinh nghiệm rút ra từ hoạt động quản lý nhà nước về sản xuất rau an toàn ở Thành phố Hồ Chí Minh = Some lessons learnt about the state management of safe vegetable production in Ho Chi Minh Cityen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S122021366.pdf
  • Size : 745,25 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.