Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32116
Title: So sánh ảnh hưởng của nhiệt độ đến chất lượng sản phẩm sốt cà chua sấy dạng miếng bằng phương pháp sấy đối lưu và sấy bơm nhiệt = Impacts of temperature on the quality of slice ketchup in the convection and the heat pump drying methods
Authors: Nguyễn, Thị Minh Thôi
Keywords: Tạp chi Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chi Công thương - 2021 - no.14 - tr.418-422 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332049
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32116
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S142021418.pdf
  • Size : 695,51 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.