Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32116
Title: | So sánh ảnh hưởng của nhiệt độ đến chất lượng sản phẩm sốt cà chua sấy dạng miếng bằng phương pháp sấy đối lưu và sấy bơm nhiệt = Impacts of temperature on the quality of slice ketchup in the convection and the heat pump drying methods |
Authors: | Nguyễn, Thị Minh Thôi |
Keywords: | Tạp chi Công thương |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Tạp chi Công thương - 2021 - no.14 - tr.418-422 - ISSN.0866-7756 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332049 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/32116 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.