Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31764
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thùy Linh
dc.contributor.authorPhạm, Thị Tuyết Chinh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Tâm
dc.date.accessioned2023-12-12T07:40:15Z-
dc.date.available2023-12-12T07:40:15Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332895en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31764-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.11 - tr.84-91 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleThực hành dinh dưỡng và bữa phụ tối muộn của người bệnh xơ gan tại Bệnh viện Đại học Y Hà Nội năm 2020 = Nutritional practice and late evening snack in cirrhotic patients at Hanoi medical university hospital, 2020en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv251V147S112021084.pdf293.97 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.