Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31734
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Hiền
dc.contributor.authorBùi, Phan Minh Châu
dc.contributor.authorHà, Cẩm Anh
dc.contributor.authorHuỳnh, Đại Phú
dc.date.accessioned2023-12-12T07:40:06Z-
dc.date.available2023-12-12T07:40:06Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332861en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31734-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.2 - tr.22-30 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minhen
dc.titleTổng hợp và các đặc tính của polymer nhạy pH bởi nhóm carboxamide = Synthesis and characterization of pH-sensitive polymer via carboxamide groupen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv473V21S22021022.pdf
  • Size : 466,75 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.