Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31734
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Hiền
dc.contributor.authorBùi, Phan Minh Châu
dc.contributor.authorHà, Cẩm Anh
dc.contributor.authorHuỳnh, Đại Phú
dc.date.accessioned2023-12-12T07:40:06Z-
dc.date.available2023-12-12T07:40:06Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332861en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31734-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minh - 2021 - no.2 - tr.22-30 - ISSN.0866-8132en
dc.subjectTạp chí khoa học công nghệ và thực phẩm - Đại học Công nghiệp Thực phẩm TP Hồ Chí Minhen
dc.titleTổng hợp và các đặc tính của polymer nhạy pH bởi nhóm carboxamide = Synthesis and characterization of pH-sensitive polymer via carboxamide groupen
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv473V21S22021022.pdf466.75 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.