Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31686
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thúy Lương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thanh Hòa
dc.contributor.authorLê, Thị Hương
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:52Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:52Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332808en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31686-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.185-191 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleTình trạng dinh dưỡng và khẩu phần thực tế của bệnh nhân ung thư thực quản tại Bệnh viện K năm 2021 = Nutritional status and dietary intake of patients with esophageal cancer at Vietnam national cancer hospital in 2021en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv251V146S102021185.pdf
  • Size : 244,33 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.