Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31684
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCáp, Minh Đức
dc.contributor.authorPhạm, Thị Như Quỳnh
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thắm
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:52Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:52Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332805en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31684-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.176-184 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleKhẩu phần ăn của bệnh nhân suy thận chạy thận nhân tạo tại Bệnh viện Đại học Y Hải Phòng năm 2021 = Dietary intake in chronic kidney disease patients undergoing hemodialysis in Haiphong medical university hospital in 2021en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv251V146S102021176.pdf208.24 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.