Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31637
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thu Thủy
dc.contributor.authorTrần, Hoàng Anh
dc.contributor.authorNgô, Thị Thanh Nga
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:38Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:38Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332728en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31637-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí khoa học và công nghệ - Trường Đại Duy Tân - 2021 - no.46 - tr.16-23en
dc.subjectTạp chí khoa học và công nghệ - Trường Đại Duy Tânen
dc.titleGiải pháp nhằm phục hồi kinh doanh đối với các đơn vị kinh doanh ăn uống sau dịch COVID-19 trên địa bàn thành phố Đà Nẵng = Solution to recover food and beverage business post COVID-19 pandemic in Danang cityen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv416S462021016.pdf549.24 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.