Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31605
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mai
dc.contributor.authorNguyễn, Thái Minh
dc.contributor.authorDương, Quốc Bảo
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mai Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Thu
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Dũng
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:28Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:28Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332674en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31605-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.167-175 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleTình trạng dinh dưỡng của người bệnh xơ gan tại Bệnh viện Đa khoa Đống Đa năm 2021 = Nutritional status of cirrhotic patients at Dong Da general hospital in 2021en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv251V146S102021167.pdf207.05 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.