Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31605
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mai
dc.contributor.authorNguyễn, Thái Minh
dc.contributor.authorDương, Quốc Bảo
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Mai Hương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Thu
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Dũng
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:28Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:28Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332674en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31605-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.167-175 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleTình trạng dinh dưỡng của người bệnh xơ gan tại Bệnh viện Đa khoa Đống Đa năm 2021 = Nutritional status of cirrhotic patients at Dong Da general hospital in 2021en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv251V146S102021167.pdf
  • Size : 207,05 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.