Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31597
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hương Lan
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Mai Phương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Khánh Huyền
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hiền
dc.contributor.authorPhạm, Minh Thuý
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Hưng
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:26Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:26Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332664en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31597-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.130-139 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleTình trạng dinh dưỡng và đặc điểm khẩu phần của người bệnh đái tháo đường type 2 tại Bệnh viện Đa khoa Xanh Pôn năm 2019 - 2020 = Nutritional status and diet characteristics of type 2 diabetes patients at Saint - Paul hospital, 2019 - 2020en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv251V146S102021130.pdf
  • Size : 235,46 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.