Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31597
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hương Lan
dc.contributor.authorĐỗ, Thị Mai Phương
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Khánh Huyền
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hiền
dc.contributor.authorPhạm, Minh Thuý
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Hưng
dc.date.accessioned2023-12-12T07:39:26Z-
dc.date.available2023-12-12T07:39:26Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=332664en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/31597-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội) - 2021 - no.10 - tr.130-139 - ISSN.2354-080Xen
dc.subjectTạp chí Nghiên cứu y học (Đại học Y Hà Nội)en
dc.titleTình trạng dinh dưỡng và đặc điểm khẩu phần của người bệnh đái tháo đường type 2 tại Bệnh viện Đa khoa Xanh Pôn năm 2019 - 2020 = Nutritional status and diet characteristics of type 2 diabetes patients at Saint - Paul hospital, 2019 - 2020en
dc.typeArticleen
item.grantfulltextrestricted-
item.cerifentitytypePublications-
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv251V146S102021130.pdf235.46 kBAdobe PDF
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.